Maattabellen

Schoenen

Als je twijfelt over welke maat je moet bestellen, kan onderstaand schema je helpen bij het bepalen van de juiste maat. Alle schoenen vallen normaal. De Jackie’s vallen door de meer spitse neus wat smaller, als je vaak een halve maat hebt kies dan bij de Jackie voor de grootste maat. Je kan uiteraard ook bij ons in de showroom langskomen om te komen passen, bel voor een afspraak +31 20 260 1885 of +31 20 260 1886. Indien je toch nog vragen hebt over de maat, neem dan gerust contact met ons op via info@myown-style.com

Als je customized schoenen hebt bestelt en de maat blijkt uiteindelijk toch niet goed, geen probleem! Je kan ze retour sturen en een andere maat bestellen of het aankoopbedrag retour ontvangen!

  • Schoen maat 35 – voetlengte (cm) 21,5 – 22,5
  • Schoen maat 36 – voetlengte (cm) 22,5 – 23,0
  • Schoen maat 37 – voetlengte (cm) 23,0 – 23,5
  • Schoen maat 38 – voetlengte (cm) 23,5 – 24,5
  • Schoen maat 39 – voetlengte (cm) 24,5 – 25,0
  • Schoen maat 40 – voetlengte (cm) 25,0 – 25,5
  • Schoen maat 41 – voetlengte (cm) 25,5 – 26,5
  • Schoen maat 42 – voetlengte (cm) 26,5 – 27,0

Riemen

Bij MY OWN STYLE wordt de riem voor jou op maat gemaakt, Om de juiste afmeting te kunnen bepalen kan je de volgende meetmethode aanhouden:

Riem gedragen in de broek:

De beste methode is om een bestaande riem, die je reeds in je broek draagt, op te meten met een meetlint, van de gesp tot aan het middelste gaatje. Indien dit niet mogelijk is: Meet dan net boven je heupen met een meetlint de omtrek. Deze afmeting zal ongeveer overeen komen met één van de maten zoals aangegeven bij het keuzemenu Maat. Rond altijd naar boven af om teleurstelling te voorkomen

Riem gedragen op de heupen:

De beste methode is om een bestaande riem, die je reeds op je heupen draagt op te meten met een meetlint, van de gesp tot aan het middelste gaatje. Indien dit niet mogelijk is: Meet dan op je heupen met een meetlint de omtrek. Deze afmeting zal ongeveer overeen komen met één van de maten zoals aangegeven bij het keuzemenu Maat. Rond altijd naar boven af om teleurstelling te voorkomen Indien je toch nog vragen hebt over de maat, neem dan gerust contact met ons op via info@myown-style.com. Klik hier om nu je eigen schoenen, tas en riem te customizen.