Kies het product dat je wilt ontwerpen

Schoenen

 • Jacky

  De Jacky is een tijdloze, elegante pump met een charmante hak van circa 8,5 cm. De Jacky heeft een wat spitse neus en een smalle hak.

  Deze pump is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig leer en bevat een extra comfortabele zool voor vergroot draag gemak. De Jacky kan zelf samengesteld worden door te kiezen voor het basisleer, het leer op de hak en de kleur van de zool.

 • Lily

  De MY OWN STYLE ballerina ‘Lily’ is een must have voor de zomer en zonnige vakanties.

  De tijdloze ballerina is geheel van kwalitatief hoogwaardig leer met een comfortabele binnenzool en ronde neus. De ballerina heeft een lederen zool. Heel charmant onder zowel zakelijke als casual kleding. De ballerina kan zelf samengesteld worden door te kiezen voor het basisleer, de kleur trim en strik en de kleur van de zool.

 • Lisa

  Hoge kwaliteit enkellaars, zowel laag, met omslag, als hoog te dragen. Elegant en tijdloos model. Hakhoogte 7,5 cm.

  Verkrijgbaar met bijpassende tas en riem. De Lisa is te bestellen in 5 verschillende kleuren suède of leer en met 20 verschillende hakleren.

 • Kate

  Hoge kwaliteit stoere enkellaars,van zeer soepel leer . Elegant en tijdloos model. Hakhoogte 9 cm, door plateau 7,5 cm effectief.

  Verkrijgbaar met bijpassende tas en riem. De Kate is te bestellen in 2 verschillende kleuren leer en met meer dan 20 verschillende hakleren en 4 kleuren leren zolen.

 • Karly

  De Karly is een tijdloze, elegante pump met een charmante hak van circa 6,5 cm.

  De Karly heeft een ronde neus, een bredere hak en is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig leer en bevat een extra comfortabele zool voor vergroot draag gemak. De Karly kan zelf samengesteld worden door te kiezen voor het basisleer, het leer op de hak en de kleur van de zool.

Tassen

 • Eva

  Eva is de ideale werktas, die ook als handtas gebruikt kan worden. Stel nu zelf jouw ideale Eva samen!

  Het laptop gedeelte is versterkt met een beschermende laag en binnenin de tas zijn diverse opbergmogelijkheden voor telefoon, pennen etc. De hengsels van alle MO tassen hebben de ideale lengte om over de schouder gedragen te worden. De Eva is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig leer, met versterkte naden aan de zijkant. B 50 cm, H 35 cm, D 15 cm.

 • Linda

  Tijdloos, sportief en ook in vrolijke kleuren! Linda is een tijdloze,sportieve, lederen handtas. Door de verstevigde wanden blijft de tas goed in model.

  De hengsels van alle MO tassen hebben de ideale lengte om over de schouder gedragen te worden. De Linda is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig leer, met versterkte naden aan de zijkant en diverse opbergvakjes aan de binnenkant. B 33 cm, H 25 cm, D 18 cm. De Linda kan in 3 stappen zelf samengesteld worden!

 • Grace

  Elegant, praktisch en stijlvol! Grace is een charmante lederen handtas met verstevigde wanden en sierriempjes als speels detail.


  De hengsels hebben de ideale schouderlengte. De Grace is handgemaakt met versterkte naden aan de zijkant en rits aan de bovenkant. Er past A4 formaat in en er zitten diverse opbergvakjes aan de binnenkant. B 35cm, H 31cm, D 14cm. Stel in 3 stappen samen!

 • Belle

  Mooie en sportieve handzame tas. De Belle is een prachtige handtas, veelzijdig in het gebruik.

  De tas is vervaardigd van suède. De tas sluit aan de bovenzijde met een ritssluiting. Stel zelf jouw ideale Belle samen, kies de basiskleur en de kleur van je hengsel! Afmeting: B 34, H 20, D 10. Kenmerken: Blauwe binnenkant, 1 vakje met rits en 2 open vakjes.

Riemen

 • Puck

  Deze prachtige lederen riem van 2 cm breed is de perfecte accessoire om je outfit af te maken. Draag haar compleet in stijl met een bijpassende pump.

  Ook leuk met ballerina en of tas van MY OWN STYLE. Bij een volledige set met schoenen en tas krijg je de riem gratis! Stel je riem zelf samen door te kiezen voor de maat, het leer en de gesp. De gesp is ook te wisselen, dus 2 gespen kiezen kan ook!

 • Bobbi

  Deze prachtige lederen riem van 6 cm breed is de perfecte accessoire om je outfit af te maken. Draag haar compleet in stijl met een bijpassende pump.

  Ook leuk met ballerina en of tas van MY OWN STYLE. Bij een volledige set met schoenen en tas krijg je de riem gratis! Stel je riem zelf samen door te kiezen voor de maat, het leer en de gesp. De gesp is ook te wisselen, dus 2 gespen kiezen kan ook!

 • Sam

  Deze prachtige lederen riem van 3,5 cm breed is de perfecte accessoire om je outfit af te maken. De riem past perfect door je broekbandjes.

  Draag haar compleet in stijl met een bijpassende pump, ballerina en of tas van MY OWN STYLE. Bij een volledige set met schoenen en tas krijg je de riem gratis! Stel je riem zelf samen door te kiezen voor de maat, het leer en de gesp. De gesp is ook te wisselen, dus 2 gespen kiezen kan ook!