Sale bij MY OWN STYLE

slippers_inspiratie

De leren MO slippertjes zijn in de sale! De slippertjes zijn helemaal gemaakt van leer en hebben een suede voetbed. Een heel klein hakje voor het comfort en lekker licht aan de voet. Ze zijn er in vele kleuren met bijpassende riemen en clutch/slimbag. Deze mooie aanbieding mag je niet missen! Kijk nu snel op myown-style.com/shop/shoes/slippers en kies jouw favoriete paar. Nu van 89,95 voor 69,95!

In de winkel op de Pa Verkuijllaan 11 in Badhoevedorp is nog veel meer sale! Voor openingstijden van de winkel klik hier.

Lisa in zwart leer nu in de collectie!

De Lisa laars was al zelf te customizen in het zwart suède, groen suède, taupe suède en grijs leer. Vanaf vandaag is de zeer succesvolle Lisa laars ook te customizen in zwart leer! De nieuwe Lisa laars heeft een wat stoerdere look want de buitenkant van de laars is zwart glad leer en de omslag (als je er een enkellaars van maakt) laat de achterkant van het leer zien (ziet er uit als suède). Een hele mooie combinatie met zwart leer is het grijs python met bijvoorbeeld een rode zool. Ook een hele gave combinatie, vanuit de trend  2015, is om hem te combineren met bijvoorbeeld een luipaard print of zebra print hak.

Klik hier om jouw eigen stijl te ontwerpen van de zwarte Lisa laars.

MY OWN STYLE in jouw winkel ?

Interesse om MY OWN STYLE in jouw winkel te verkopen, dat kan! Bied jouw klanten de mogelijkheid om uit duizenden combinaties te kiezen! MY OWN STYLE introduceert het nieuwe winkelen, de combinatie van on,- en offline. De klant kan de producten in de winkel zien en passen, om ze vervolgens online in uw winkel samen te stellen en te bestellen. Binnen circa 2 weken worden de producten in uw winkel geleverd en kan de klant zijn eigen samengestelde set op komen halen. U kan er ook voor kiezen de producten (gratis) direct naar de klant te laten versturen.

MY OWN STYLE is nog op zoek naar een aantal verkooppunten in Nederland en België.

Heb jij een modezaak, of ben je inkoper neem dan contact met ons op via info@myown-style.com of
telefonisch 020-2601885.

Afbeelding IMG_6712 IMG_6714 IMG_6707

Cynthia Abma in MY OWN STYLE

Cynthia Abma in MY OWN STYLE!

Cynthia Abma heeft haar eigen stijl bij MY OWN STYLE gecreëerd!
De Lisa laars in groen suede met rode zool en zebra hak, zijn speciaal voor Cynthia geproduceerd in Portugal.

IMG_7034

(more…)

Metallic trend

PS_copper_hooglaag Metallic Trend De metallic trend is een trend die we in het voorjaar al hebben gezien en die we nu rustig meenemen het najaar in. Het is een opvallende en spannende trend, met een stoere vibe en een sexy knipoog. (more…)

Publicatie in Kleur & Stijl

ks_croppedPublicatie vakblad Kleur & Stijl Kleur & Stijl is het vakblad voor de image consultant, modestylist en personal shopper. In de herfst uitgave (nr 28) is een stuk opgenomen over MY OWN STYLE (more…)

Najaar: Lak en dierenprints!

Lak Lak schoenen zijn helemaal ‘hot’ dit najaar. Lak is casual bijzonder goed te dragen onder jeans en zakelijke kleding. Zwart lak is bij de meeste mensen wel bekend, maar wordt vaak nog geassocieerd met ‘oubollig’. Dus overweeg je een paar nieuwe pumps, pak dit najaar uit en ga voor lak! Trek de stoute schoenen eens aan en verleg je grenzen. (more…)

De nieuwe kleuren trends

Hoewel op dit moment waarschijnlijk nog weinig mensen geïnteresseerd zijn in de komende wintermaanden, vullen de winkels zich al met de collecties voor het nieuwe seizoen.
Hierbij alvast een overzicht van de nieuwe kleuren.

MY OWN STYLE komt binnenkort met haar nieuwe Seasonals die volledig passen in het nieuwe kleurenbeeld.

Publicatie in magazine Gooisch

“Eigen Stijl. Gebeurt het jou ook regelmatig dat je tegen leuke schoenen aanloopt, maar deze net had willen hebben met een andere kleur hak? Of de perfecte tas vindt, als deze net andere hengsels zou hebben? Of de goede riem, maar graag met een andere gesp? Geen nood. Bij ‘MY OWN STYLE’ stel je je eigen schoenen, tas of riem samen, helemaal naar je eigen smaak! myown-style.com”